Stal Palousa

Nieuws 2015

Facebook

 

Terug                    Op de foto´s van deze website berust copyright en mogen niet zonder toestemming worden gebruikt.

 

Nieuws

2006

Nieuws

2007

Nieuws

2008

Nieuws

2009

Nieuws

2010

Nieuws

2011-2014

Nieuws over onze

Appaloosa pony´s

 

 

Palousa-Caprice verwacht eind april haar veulen van Desperado

26 februari 2015

Nog even en dan breekt het voorjaar weer aan en kijken we uit naar het veulen van Caprice (v. Gribaldi). Tot nog toe verloopt de dracht goed en laten we hopen dat de bevalling ook voorspoedig mag gaan. Caprice is drachtig van de zwarte KWPN hengst Desperado (v. Vivaldi) die al heel wat mooie titels op zijn naam heeft staan. Deze verrichtingstopper van het najaar 2011 won o.a. de Pavo cup en onlangs de hengstencompetitie in de klasse Z/ZZ. We hopen op een gespikkeld veulen maar mocht dit niet zo zijn dan zal het ongetwijfeld een fijn dressuurpaard worden gezien de mooie bloedlijn. Klik op onderstaand pictogram voor een kort filmpje van Desperado tijdens de ereronde in Den Bosch.

You Tube

Caprice Desperado

Palousa-Candy naar Engeland

10 februari 2015

Palousa-Candy is vandaag afgereisd naar haar nieuwe thuisland Engeland. Niet gedacht dat ik haar zou gaan verkopen, het was een moeilijke beslissing. Onverwachte belangstelling heeft mij doen inzien dat dit beter voor haar is. Nu zal ze ingezet gaan worden voor de dressuursport en in de toekomst ook voor de fokkerij. Zelf kan ik niet meer rijden en het is zonde om haar alleen voor de fokkerij in te zetten. We hebben Caprice en Corona nog waar we mee kunnen fokken en dat is voldoende. We gaan deze prachtig gekleurde 2-jarige merrie missen maar ze krijgt een geweldig nieuw tehuis, We wensen Caroline Leigh van de Stretton Hall Stud in Engeland ontzettend veel geluk met Candy.

Candy Candy

Terug